Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Hyvää pääsiäistä!

Uutinen

Palvelemme pääsiäisenä viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti

28.3.2024

Kiireettömissä asioissa voit nyt ottaa yhteyttä digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajiin chatissa myös viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Viikonvaihteessa 29.3.–1.4. vietettävä pääsiäinen vaikuttaa Keski-Suomen hyvinvointialueen aukioloaikoihin. Pitkäperjantaina 29.3. ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 1.4. toimipisteemme, puhelinpalvelumme ja verkkoasiointimme palvelevat sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. 

Sairaanhoitajan chat palvelee myös pääsiäisenä 

Kiireettömissä asioissa voit keskustella digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajien kanssa myös pääsiäisenä joka päivä kello 10–16. Keskustelemaan pääset hyvinvointialueen asioi sähköisesti -sivun chat-ikkunasta. Asiointi on maksutonta ja tarjolla kaikille keskisuomalaisille pois lukien Jämsän, Kinnulan ja ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.  

Kiireellisissä asioissa apunasi ovat lähipäivystykset, sosiaali- ja kriisipäivystys sekä hätänumero 

Terveysasemien kiirevastaanotot (lähipäivystykset) toimivat ajanvarauksella. Terveysasemien kiirevastaanotoille varataan aina aika soittamalla omalle terveysasemalle, josta saat arvion hoidon tarpeellisuudesta sekä tilanteenmukaisia toimintaohjeita. 

Ilta- ja viikonloppukiirevastaanottoa järjestetään seuraavilla terveysasemilla: 

Seuraavat numerot palvelevat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä: 

Hätätilanteessa soita aina hätänumeroon p. 112.

Hyvää ja turvallista pääsiäistä!